Grundskollärare i slöjd åk 3-6 till Brearedsskolan och Vallåsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Vallås verksamhetsområde kännetecknas av att vi möter eleverna där de är och vår organisation rustar inför framtiden med kunskap och värdegrund som viktiga grundpelare. Vi bedriver ett positivt utvecklingsarbete där organisationen stödjer skapandet av det lustfyllda lärandet, rutiner skapas för att de viktiga strukturerna ska fungera och samverkan stärks mellan alla personalkategorier för att kunna verka professionellt och skapa en glädjefull vardag tillsammans.

Vi söker nu en slöjdlärare i åk 3-6 till Brearedsskolan och Vallåsskolan

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för slöjdämnet och som är skicklig på att anpassa din undervisning utifrån den enskilda elevens förutsättningar och undervisningsgruppens intressen och behov. Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Detta eftersom samverkan med andra är av stor vikt för att lyckas samt att trivas som lärare på våra skolor. Tjänsten är fördelad mellan Vallåsskolan årskurs 3-4 samt Brearedsskolan årskurs 3-6. Brearedsskolan ligger i natursköna Simlångsdalen, cirka 15 minuter från Vallåsskolan med bil.

För att trivas med detta uppdrag behöver du vara tydlig i din kommunikation och ha en positiv grundinställning i ditt relationsskapande förhållningssätt med elever, kollegor och vårdnadshavare. Din förmåga att intressera och engagera värderar vi högt, och du har ett inkluderande arbetssätt där elevens bästa för lärande står i fokus. Ett stort plus om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i mångkulturella miljöer och drivs av nyfikenhet inför mänskliga möten i såväl större som mindre sammanhang.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa slöjd åk 3-6. Erfarenhet är önskvärt, examen ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 8 augusti 2023
Publicerad
2023-03-15
Ansök senast
2023-04-10

Upplysningar

 • Kristina Abrahamsson
  Rektor
  Telefon: 072-189 22 96
 • Klas Almer
  Rektor
  Telefon: 0720-836 420
 • Sveriges lärare
  Central expedition
  Telefon: 035-13 79 97

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00222Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!