• Halmstads webbplatser

Förskollärare till Åleds förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Arbetsuppgifter

Vår pedagogiska tanke och idé bygger på våra värdeord som är: Delaktighet, Språkande, Tillgänglighet, Nyfikenhet och Förundran. Vi tänker att dessa är grunden för den utbildning vi erbjuder och på det sätt vi tror att barn lär och inspireras. Vårt motto är att alla, barn som vuxna, ska få möjlighet att bli sitt bästa jag.

Vi undersöker vår omvärld tillsammans och våra lärmiljöer ska inbjuda till lärande, nyfikenhet och lust. Vi ska ge barnen tid att undersöka under hela dagen och på många varierande sätt. Barn ska tillåtas att prova och ompröva. För oss är barns vetgirighet en viktig del för deras lärande och utveckling. Pedagogerna ska erbjuda barnen en meningsfull verksamhet där barnen ges möjlighet att vara delaktiga. För oss innebär tillgänglighet att vi anpassar den pedagogiska, den fysiska och den sociala miljön i relation till barns lärande. Vi pedagoger erbjuder barnen kreativa miljöer där barnen får möjlighet att förundras.

Är du en nyfiken förskollärare som vill utveckla och utmana både dig själv, dina kollegor, chefen och den pedagogiska verksamheten? Du kommer att ges utrymme till att i vardagen prova dina idéer och tankar tillsammans med engagerade kollegor. Vill du få möjligheten att bli ditt bästa jag. Hjärtligt Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation/förskollärarexamen.

Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter barnens behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Du ser möjligheter och fördelar med att arbeta med utomhuspedagogik som en kunskapskälla. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2024-07-01
Ansök senast
2024-08-04

Upplysningar

  • Maria Lövdahl
    Rektor
  • Sveriges Lärare expedition
    Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C200849 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!