• Halmstads webbplatser

Lärare i trumpet till Kulturskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Kulturskolan i Halmstad är en attraktiv arbetsplats med drygt 50 medarbetare och cirka 2200 aktiva kursdeltagare. Vi vänder oss till barn och unga boende i Halmstads kommun och har ett brett utbud av olika kulturaktiviteter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en trumpetlärare på 60% för undervisning i trumpet och orkester. Du undervisar barn och ungdomar i åldern 7 - 19 år, både i klassisk stil och i andra genrer. Tjänsten innehåller rekrytering, undervisning enskilt och i grupp, ensembleledning inom en stor orkesterverksamhet och samarbeten kring orkestrarna.

Du kommer vara del av blåsarbetslaget, ha många nära samarbeten med flera kollegor och du kommer, tillsammans med oss, att ha ett stort fokus på orkesterverksamheten. Rekrytering sker ute på kommunens skolor och därför krävs det körkort och tillgång till bil. Tjänsten är fördelad på tre dagar och arbetet ligger på eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Undervisningen bedrivs främst i Halmstad Kulturskolas lokaler, i Kulturhuset Najaden, under eftermiddag/kväll. Vi har nybyggda, välutrustade och ändamålsenliga lokaler.

Kvalifikationer

Pedagogisk musikhögskoleutbildning med trumpet som huvudinstrument, eller annan motsvarande utbildning eller pedagogisk kompetens förvärvad genom erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet av orkester- och ensembleledning.

Det är meriterande om du dessutom har:
- Konstnärlig högskoleutbildning
- Erfarenhet av att undervisa på kulturskola
- Kompetens inom andra ämnen/instrument i kulturskolan

Du är en person med ett stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i första rummet. Du är självgående, drivande och tar stort ansvar för din uppgift. Ett engagerat och vänskapligt kollegium hälsar dig välkommen.

Körkort och tillgång till bil erfordras.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid 60%
Tillträde
Tillträde 6 augusti 2024. Sysselsättningsgrad 60 %.
Publicerad
2024-03-28
Ansök senast
2024-04-18

Upplysningar

 • Peter Bäckström
  Rektor
  Telefon: 0790 604813
 • Ulrika Årman
  Sveriges Lärare
  Telefon: 0727- 43 20 58
 • Peter Skoog
  Sveriges Lärare
  Telefon: 070-882 77 29
  E-post: Peter Skoog

Ansökan

Referensnummer
C185759 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!