Servicemedarbetare på Halmstads stränder, sommarjobb

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare på Halmstads stränder kommer du tillsammans med dina arbetskamrater i huvudsak att hålla rent på våra stränder. Andra arbetsuppgifter är enklare snickeri- och underhållsarbeten och det kan även förekomma grönyteskötsel i form av gräsklippning och grästrimning. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus. Tjänsten är en säsongsanställning under sommartid och du kommer att ha schemalagda arbetstider (25-40 timmar/vecka) där kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Arbetet utförs både självständigt och i grupp och därför behöver du även ha en god samarbetsförmåga och vara ansvarsfull. Vi söker dig som fyllt 18 år och har B-körkort (manuell). Goda svenskkunskaper är ett krav.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
7
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tidsbegränsad till
2024-09-30
Tillträde
Ange i din ansökan vilken period du önskar arbeta. • Från 1/4-30/9 • Från 19/6-9/8
Publicerad
2024-01-11
Ansök senast
2024-02-18

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C171801 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!