Undersköterska till Krusbärets äldreboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hej! Jag heter Drita Shabani och är enhetschef för Krusbärets äldreboende. Jag söker dig som ser till den enskildes behov och önskemål. I vår arbetsgrupp är arbetet flexibelt och vi arbetar dagligen med att skapa en god vardag för de boende. I din arbetsvardag har du nära till Arenan, Halmstads Högskolan och tillgång till fina gångstråk i närområdet

Hos oss får du ett stort ansvar och i detta ingår bland annat medicinska insatser, som utförs på delegation från sjuksköterska. I ditt arbete kommer även personlig omvårdnad, städning och tvätt att vara en del av arbetsdagen.

Som chef tror jag på att vara tydlig, närvarande och engagerad. Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas hos oss. Vi arbetar alltid med kunden i fokus. I detta arbete ingår också kontakt med anhöriga och dokumentation av händelser kring kunden.

Kvalifikationer

Som kollega på Krusbärets Äldreboende måste du vara utbildad undersköterska med erfarenhet av demenssjukdom. Om du tidigare har arbetat inom äldreomsorgen och är detta ett stort plus. Har du dessutom systemkunskaper kopplat till våra digitala system är det precis dig vi söker. Vi arbetar bland annat i Heroma och SignIT .

Du har förmåga att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder och kollegor när du arbetar nära kunden. Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har lätt för att förklara, lyssna och få ner information både i tal och text.

Vi tillhör hemvårdsförvaltningen, och hos oss är ledorden Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Därför värdesätter vi om du känner igen dig i dessa ord och är en trygg person med ett gott bemötande till alla.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2022-09-22
Ansök senast
2022-10-06

Upplysningar

  • Drita Shabani
    Enhetschef
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00310Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!