Timanställd utbildningsplanerare med schemaläggningsuppdrag till Sturegymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Sturegymnasiet är den kreativa skolan. Våra utbildningar bidrar till att skapa en tillvaro som under skoltid blir både dynamisk och upplevelserik. På vår skola sker elevernas lärande via såväl teoretiska studier som skapande och utförande i handling.

Arbetsuppgifter

Sturegymnasiet söker nu en utbildningsplanerare med uppdrag inom schemaläggning inför kommande läsår.

Sturegymnasiet har yrkesprogram, högskoleförberedande program, introduktionsprogram samt anpassad gymnasieskola. Vi arbetar utifrån samläsning av vissa kurser samt har integrerade IM elever på en del nationella program. För skolans schemaläggning arbetar vi i systemet skola24.

Vi erbjuder dig en timanställning med stor flexibilitet och möjligheten att arbeta delvis på distans. Uppdraget omfattning kommer att variera under perioden mars - juni samt augusti - oktober utefter verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av schemaläggning från gymnasieskola. Erfarenhet av arbete i skola24 är starkt meriterande men erfarenhet av liknande verktyg värderas också högt.

Vi ser att du har förmågan att arbeta självständigt, serviceinriktat och kan hantera ett högt arbetstempo. Vidare är du strukturerad och noggrann, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt är säker i arbete med olika datasystem och kan använda dem effektivt. Uppdraget innebär ett tätt samarbete med skolans schemaläggare ,arbetslag och rektorer vilket förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Tillträde i april eller enligt överenskommelse
Publicerad
2023-01-19
Ansök senast
2023-02-02

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
UAN 2023/00036Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!