Undersköterska till Simlångsdalens hemtjänstgrupp

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och omvårdnad för en längre tidsbegränsad anställning. Vikariatet som undersköterska hos oss innebär att du vid behov kan ta olika roller och uppdrag inom verksamheten.

Du använder flera andra systemverktyg i ditt dagliga arbete.

Du är delaktig i det dagliga vård och omsorgsarbetet, där du utför beviljade insatser för verksamhetens kunder. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, inköp, städning och tvätt.

Tillsammans med kund skapar du en god vardag genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov med ett salutogent och rehabiliterande synsätt.

Vi arbetar självklart med kunden i fokus!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet av att arbeta med teknik.

Du har en god datorvana, Intresse av teknik och välfärdsteknologi och har kunskaper i system som till exempel Heroma och intraphone, ange gärna i din ansökan vilka system du har kunskaper i.

För att trivas i rollen som undersköterska hos oss trivs du i en arbetsmiljö med tidvis högt arbetstempo.

B-körkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och samarbetspartners. Du arbetar självständigt och har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Vi värdesätter också att du är en trygg person med ett gott bemötande samt arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-08-31
Tillträde
Tjänsten är förlagd på dagtid, kväll och helg, 37timmars vecka. Tillträde enligt överenskommelse ev. förlängning.
Publicerad
2022-11-09
Ansök senast
2022-11-27

Upplysningar

  • Anna Pettersson
    Enhetschef
    Telefon: 0706-324695
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C111822 - 2022Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag
442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi har en aktiv personalförening som hittar på många aktiviteter utöver arbetstid och vi erbjuder all tillsvidareanställd personal friskvårdsbidrag på 2000:- som kan lösas in mot valfri friskvård enligt skatteverkets regler.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan annonstiden löpt ut.

Varmt välkommen med din ansökan!