• Halmstads webbplatser

Lärare i fritidshemmet med ett reellt inflytande till Lyngåkraskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Lyngåkraskolan ligger centralt i Harplinge, i fina nyrenoverade lokaler. Vi är arbetsplatsen med stort hjärta och ett högt engagemang där vi ser hela dagens lärande. Vi värdesätter allas lika värde med stort inflytande och delaktighet i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en engagerad pedagog med arbetslivserfarenhet. På Lyngåkraskolan arbetar man utifrån DIA (Delaktighet, Inflytande och Ansvar) och med medskapande ledarskap. Hur kan vi utveckla detta tillsammans och skapar vår verksamhet? Som pedagog driver du tillsammans med dina kollegor det pedagogiska- och utvecklingsarbetet framåt i enlighet med våra styrdokument och visioner.
Du ges möjlighet att ta del av och bli aktiv i vår riktningskänsla där vi arbetar utifrån ett reellt inflytande över arbetssätt, arbetsformer och verksamhetens innehåll. Den möjliggör att man ser helheten i skolans uppdrag och ger stöd i arbetet med att följa läroplanens intentioner samtidigt som verksamheten kvalitetssäkras. Vi söker dig som är flexibel och som vill utmana och utmanas tillsammans med blivande kollegor!

Vårt syfte är att alla medarbetare ska känna möjlighet till ett reellt inflytande över utvecklingsarbetet i vår verksamhet vilket i sin tur skapar motivation, engagemang och ett ansvarstagande.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde i augusti 2024, enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 80–100%.
Publicerad
2024-04-19
Ansök senast
2024-05-27

Upplysningar

  • Tony Roth
    Rektor
    Telefon: 070- 317 22 20
  • Sveriges Lärare expedition
    Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C189327 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!