• Halmstads webbplatser

Två sjuksköterskor för sommarvikariat på särskilt boende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar utifrån team, men mycket av det praktiska arbetet är självständigt och därmed är det viktigt att du är bekväm vid att leda dig själv och arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Du har förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med baspersonalen på boendena. Som sjuksköterska ansvarar du för handledning och delegering till omsorgspersonal.

Vi erbjuder kompetensutveckling kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Din placering som sjuksköterska är inom området för särskilt boende och det finns goda möjligheter till förlängning av anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som önskar och få en bred erfarenhet inom vården. Har du en vidareutbildning inom exempelvis geriatrik, psykiatri, öppen hälso- och sjukvård är det meriterande. Vi ser gärna att du som sjuksköterska har patientfokus, gillar att samarbeta och vara den sammankopplande länken mellan patient, anhöriga och övriga i teamet för bästa tänkbara vård.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2024-08-18
Tillträde
Tillträde senast vecka 23.
Publicerad
2024-04-25
Ansök senast
2024-05-19

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C187123 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett oöppnat utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!