Fysioterapeut vikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hej! Jag heter Tomas Kristensson och är enhetschef för kommunrehab tillsammans med min kollega Peter Lagerqvist.

Är du intresserad av att profilera och utveckla fysioterapeutens yrkesroll i Halmstads kommun? I så fall är det dig vi söker. Tjänsten är ett vikariat för en av våra duktiga medarbetare på kommunrehab.

Som chefer tror vi på att vara stöttande, inspirerande och inlyssnande. Vi är ett 30-tal medarbetare med bred erfarenhet från olika verksamheter som i dagsläget ansvarar för rehabiliteringen i ett geografiskt område. Vi arbetar tillsammans med arbetsterapeut och är framför allt hemma hos kunden, på äldreboenden och på vårt korttidsboende. För oss är laget före jaget jätteviktigt, vi hjälps alla åt när det behövs.

Du är viktig eftersom du ger våra kunder förutsättningar till ett aktivt och självständigt liv. Detta gör du genom bedömning, träning, behandling och hjälpmedelsutprovning. En stor del i detta arbete är också att utbilda anhöriga och omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet kring kunden.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas hos oss. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och ser till den enskildes behov och önskemål. I detta arbete ingår också kontakt med anhöriga och dokumentation av händelser kring kunden.

Kvalifikationer

Leg Fysioterapeut/sjukgymnast

Vi söker dig som tycker om att samarbeta med kollegor och andra professioner i organisationen. Vi värderar personliga egenskaper såsom engagemang, lyhördhet och förmågan att planera din egen arbetsdag och ta egna beslut.


Du bör ha erfarenhet av arbete som fysioterapeut, kunskap eller erfarenhet av att arbeta med äldre personer i kommunal verksamhet är meriterande.

Körkort (B med manuell växellåda) då det sker mycket resor till hembesök, och datorvana är ett krav.

I arbetet innebär det även att du ska vara kommunikativ och ha lätt för att skapa nya kontakter. Vi vill även att du har förmågan att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt där kundens resurser och förmågor sätts i fokus.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-08-31
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2022-09-19
Ansök senast
2022-10-03

Upplysningar

 • Tomas Kristensson
  Enhetschef
  Telefon: 0761-147348
 • Peter Lagerqvist
  Enhetschef
 • Maria Bondesson
  Arbetsplatsombud FT
  Telefon: 070-609 79 72
  E-post: Maria Bondesson

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00300Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Intervjuer kommer att ske i början på oktober, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Som anställd i Halmstads kommun så blir du berättigad till friskvårdbidrag, vilket ska användas innan anställningen ev upphör. Se skatteverkets regler.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!