• Halmstads webbplatser

Grundskollärare SUND åk 4-6 till Furulundsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Furulundsskolan är en f-9 skola med ca 700 elever i de östra/centrala delarna av Halmstad. Skolan är populär och många elever söker sig hit. Furulundsskolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Alla lärare arbetar med elevernas språkutveckling. På Furulundsskolan tar alla ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet samt för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande. Elevhälsoteamet arbetar nära arbetslagen i dessa processer. Vår verksamhet tar sin utgångspunkt från vår helhetsidé med verksamhetsidéer som är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning. På Furulundsskolan är det kollegiala lärandet viktigt i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare till undervisning i särskild undervisningsgrupp (SUND) i årskurserna 4 till 6. Du kommer undervisa elever som har hela eller delar av sin skoldag förlagd i SUND. Du kommer att vara med och fortsätta utveckla Furulundsskolan till att bli en skola där alla elever har möjlighet att nå så långt som möjligt, utifrån sina förutsättningar. Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession och samtidigt ges möjlighet att bidra till förändring.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet i åk 4-6.

Att bygga positiva och tillitsfulla relationer med elever är en av dina största styrkor. Över lag har du en mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet där du är duktig på att tillsammans med dina kollegor ställa om och lösa situationer utefter de förutsättningar som gäller för dagen. Du är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter! Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur, och du har erfarenhet och kunskaper om hur IKT kan omsättas i undervisningen för att öka elevernas måluppfyllelse och lust att lära. Goda ledaregenskaper värdesätts högt. Du har höga förväntningar på oss.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2025-06-16
Tillträde
Tillträde 6 augusti 2024.
Publicerad
2024-05-06
Ansök senast
2024-05-17

Upplysningar

  • Åsa Magnusson
    Biträdande rektor
    Telefon: 0721-463 212
  • Sveriges Lärare expedition
    Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C191985 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!