Rehab-assistent för sommarvikariat till korttidsboendet Nymansgården

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Halmstads kommuns nya korttidsboende och växelvård. På Nymansgården utförs rehabilitering i team bestående av arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi erbjuder dig en möjlighet att få en inblick i arbetet inom rehabilitering i vårt verksamhetsområde!

Dina arbetsuppgifter som rehab-assistent innefattar stöd i arbetet kring träning, behandling och hjälpmedelsutprovning för att ge våra kunder förutsättningar till ett aktivt och självständigt liv. Som assistent jobbar du varierande både självständigt och tillsammans med en erfaren kollega. Vi har ett trevligt arbetsklimat med nära kollegialt samarbete där vi håller hög kvalitet för att möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Under sommaren 2024 erbjuder vi dig som är under utbildning i arbetsterapeut- eller fysioterapeutprogrammet en möjlighet att prova arbete i vår verksamhet. Primärt söker vi dig med en pågående utbildning inom rehab och sekundärt annan personal som har utbildning inom vård & omsorg. Det är meriterande om har kunskap om äldres fysiska och psykiska hälsa.

Som person bör du vara lyhörd och empatisk inför individens behov och känslor, vilket du kan anpassa dig och ditt arbete utefter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har lätt för att göra dig förståelig.

B-körkort är ett krav då det kan förekomma resor i arbetet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2024-08-31
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2024-01-08
Ansök senast
2024-02-29

Upplysningar

 • Jessica Nilsson
  Enhetschef
 • Nina Azimi
  Enhetschef
  E-post: Nina Azimi
 • Petra Gillberg
  Enhetschef
  Telefon: 0767-19 47 49
 • Kommunal
  Telefon: 035-138070
 • Maria Bondesson
  fysioterapeuterna
  Telefon: 0706-097972
 • Gabriella Linderoth
  Arbetsteraput
  Telefon: 0708-473327

Ansökan

Referensnummer
C169404 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!