Sjuksköterskor till Larmpatrullen

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen kommer att starta ett nytt projekt under 2023. Larmpatrullen kommer att prova ett nytt arbetssätt där du som sjuksköterska kommer att arbeta med undersköterskor i teamet.
Arbetet innebär bland annat att stötta verksamheten och du som sjuksköterska kommer att finnas tillgänglig för direkt dialog med undersköterskorna och även kunna följa med ut på svårare larm. Detta för att bidra till ett snabbare och säkrare omhändertagande av våra patienter samt trygga personalgruppen i sina yrkesroller. Larmpatrullen arbetar med att åtgärda och förebygga larm. Arbetet kan innebära patientkontakt vid eventuella frågor gällande ditt område i förebyggande syften.
Som sjuksköterska i Larmpatrullen ska du även bidra till att utveckla personalen i larmverksamheten för att avlasta övrig verksamhet i det planerade arbetet mot patienterna. Detta genom att handleda personal och försörja dem med både praktisk och teoretisk kunskap. Du kommer också att samverka med andra delar av sjuksköterskeverksamheten. Utbildningsteamet blir som en naturlig samarbetspartner i ditt arbete.
Du som söker denna tjänst får stora möjligheter att själv påverka ditt arbetssätt och bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med befintlig personal i Larmpatrullen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande, men inget krav, om du har spetskompetens eller vidareutbildning inom exempelvis projektledning eller som distriktssköterska.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder och medarbetare. Du måste ha ett stort intresse av utveckling av samarbete med andra aktörer inom verksamheten.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du även ha ett B-körkort för manuell växellåda.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-12-31
Publicerad
2023-03-13
Ansök senast
2023-03-26

Upplysningar

  • Sasa Jemc
    Enhetschef Larmpatrullen
    E-post: Sasa Jemc
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C126959 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!