• Halmstads webbplatser

Förskollärare till Andersbergsringens förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förskollärare till Andersbergsringens förskola. Du är förskolläraren som brinner för ditt arbete och på ett modigt sätt gärna utmanas i din profession, enskilt och tillsammans med kollegor.

Rätt person kommer här få möjligheten till att vara en stor påverkansfaktor av framtiden till de barn och familjer som är del av morgondagens Halmstad.

Språk och kommunikation är nyckeln till relationsskapande och kunskapsinhämtning. Vi arbetar aktivt med TAKK, tecken som alternativ och kompletterande kommunikation och tydligt bildstöd som är en självklar del i vår verksamhet. Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill driva och utmanas i arbetet kring barns språkutveckling och utveckling av undervisningen i förskolan. På Andersberg har vi det kollegiala lärandet i fokus och arbetar ständigt med fortbildning/reflektion på våra pedagogiska forum och vid arbetsplatsträffar. För att stötta arbetslagen i sitt dagliga arbete eller när utmaningarna är som störst finns även tillgång till nära handledning av förskolornas specialpedagoger. Vi samarbetar även med andra aktörer utifrån TSI, tex BVC, Förebyggande enheten, Logopedmottagningen mm för att stötta barn och familjer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att söka, intervjuer kan komma att ske löpande!

Kvalifikationer

Förskollärarexamen, legitimation.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-07-08
Ansök senast
2024-08-01

Upplysningar

  • Agnetha Strandahl
    Rektor
    Telefon: 070-249 37 38
  • Emelie Rosén, Sveriges Lärare
    Telefon: 072-1554361

Ansökan

Referensnummer
C201482 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!