• Halmstads webbplatser

Lärare i rytmik till Kulturskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Kulturskolan i Halmstad är en attraktiv arbetsplats med drygt 60 medarbetare och cirka 2200 aktiva kursdeltagare. Vi vänder oss till barn och unga boende i Halmstads kommun och har ett brett utbud av olika kulturaktiviteter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare som ska arbeta med undervisning i rytmik med barn i framför allt förskoleklass men också delvis i årskurs 1. Undervisningen är förlagd till 4 skolor i kommunen och du kommer att omges av ett härligt arbetslag av rytmiklärare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40% plus en tillfällig utökning på 10% under läsåret 2024/2025. Tjänsten är fördelad över minst tre och högst fyra arbetsdagar (tisdag-fredag alternativt onsdag-fredag). Undervisningen är förlagd till förmiddagar. Det kan på sikt finnas möjlighet för utökad tjänst.

Kvalifikationer

Du som söker har pedagogisk högskoleutbildning i rytmik, eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du dessutom har:
- Erfarenhet av att undervisa i rytmik på kulturskola, förskola eller grundskola
- Kompetens inom andra ämnen/instrument inom ramen för Kulturskolans verksamhet
- Har erfarenhet av för- eller grundskola generellt

Du är en person med ett stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i första rummet. Du är självgående, drivande och tar ett stort ansvar för din uppgift. Du är relationsskapande, underhåller relationer, och har god empatiska förmåga.

Körkort och tillgång till bil erfordras.

Ett engagerat och vänskapligt kollegium hälsar dig välkommen.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid 50%
Tillträde
Tillträde 6 augusti 2024. Tillsvidareanställning på 40% plus en tillfällig utökning på 10% under läsåret 2024/2025.
Publicerad
2024-04-30
Ansök senast
2024-05-17

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C191221 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!