Yrkeslärare till Hotell- och turismprogrammet på Sturegymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en yrkeslärare till Hotell- och turismprogrammet på Sturegymnasiet i Halmstad.

Som yrkeslärare hos oss kommer du att ansvara för undervisning i ett antal karaktärsämneskurser. Du ingår i ett arbetslag med andra yrkeslärare och GG-lärare. Det är ett arbetslag som vill mycket och har mycket hög kompetens.

Besök gärna vår hemsida: http://sturegymnasiet.se

Kvalifikationer

Du ska ha yrkeslärarexamen och lärarlegitimation för undervisning inom yrkesämnena på Hotell- och turismprogrammet. Du ska kunna bedriva din undervisning såväl som i lektionssal, aktiviteter samt apl som sker utanför skolan. Du ska kunna arbeta med flexibelt schema.
Erfarenhet av undervisning är önskvärt.

Vi söker dig med god förankring i stora delar av besöksnäringen. Du ska kunna tänka utanför boxen och ha ett eget driv och ett stort intresse för ungdomar och utbildning. Vi söker en trevlig kollega med positiv livssyn och god arbetskapacitet.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att utmana i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort.

Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2023-12-22
Ansök senast
2024-03-31

Upplysningar

 • Peter Hjelm
  Rektor Sturegymnasiet
  Telefon: 070-371 23 17
  E-post: Peter Hjelm
 • Emanuel Rosenbring
  Sveriges Lärare
  Telefon: 072-573 24 75

Ansökan

Referensnummer
C170615 - 2023Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.

Om du erbjuds anställning inom gymnasie- och gymnasiesärskolan på Utbildnings- och arbetsmaknadsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och och kan beställas via e-tjänst på polisens hemsida.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.