Undersköterska med samordnaruppdrag till Vallås Äldreboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Vallås äldreboende är ett konceptboende med tema "Gemenskap och samhörighet". Här finns enheter för vård- och omsorgsboende samt demensboende. Boendet ligger i närhet av grönområde såväl som Vallås centrum med affärer och apotek.

Boendet drivs sedan oktober 2013 som en intraprenad. Det innebär att det är en avgränsad enhet inom kommunen, som fått utökade befogenheter och utökat ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Det ger större delaktighet för personalen i frågor som rör den egna verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som undersköterska med samordnaruppdrag innebär att du är ett stöd för personalen i frågor som uppstår i verksamheten och kan leda och samordna arbetet vid behov. Tjänstens uppdrag består främst av administrativt arbete. Exempelvis planering för verksamhetens bemanning, lönehantering samt att ansvara för introduktion av nyanställda. Du har ansvar för planering av beslutade insatser för våra kunder i vårt planeringsverktyg, samt använder flera andra systemverktyg i ditt dagliga arbete. Har du erfarenhet från schemaläggning ser vi det som meriterande.

Du ska kunna vara delaktig i det dagliga vård och omsorgsarbetet, där du utför beviljade insatser för verksamhetens kunder. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig omvårdnad, inköp, städning och tvätt.

Du skapar en god vardag för de boende genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål.

Vi arbetar självklart med kunden i fokus!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta som samordnare och planerare. Har du tidigare arbetat i en liknande roll ser vi det som meriterande.

Du har en god datorvana, Intresse av teknik och välfärdsteknologi och har kunskaper i system som till exempel Heroma och LifeCare ange gärna i din ansökan vilka system du har kunskaper i.

För att trivas i rollen som samordnande undersköterska trivs du i en arbetsmiljö med tidvis högt arbetstempo och löser uppkomna problem med god struktur- och planeringsförmåga.

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, personal och samarbetspartners. Du arbetar självständigt med struktur och har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och du trivs med att arbeta effektivt i en roll med många kontaktytor. Du har en förmåga att arbeta utifrån ett ekonomiskt perspektiv i förhållande till verksamheten och kan prioritera utifrån verksamhetens behov

Vi värdesätter också att du är en trygg person, med hög social kompetens, med ett gott bemötande till alla samt arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Uppdraget som samordnande undersköterska gäller för ett år i taget.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt ök. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Publicerad
2023-03-13
Ansök senast
2023-04-03

Upplysningar

  • Maria Malmsten
    Enhetschef
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C129313 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett oöppnat utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!