Servicemedarbetare för sommarjobb på Halmstads stränder

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att vara ute mycket i ditt arbete? Då är detta sommarjobbet för dig! Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att utföra uppgifter som renhållning av våra stränder samt i förekommande fall arbete i kustnära områden såsom underhåll och avhjälpande av fel. Grönyteskötsel kan förekomma.

Tjänsten är en säsongsanställning under sommartid och du kommer att ha schemalagda arbetstider (25-40 timmar/vecka) där kvälls- och helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har B-körkort. Du behöver även ha goda svenskkunskaper. Arbetet utförs både självständigt och i grupp beroende på hur stort besökstryck vi har, du bör därför vara serviceinriktad och ansvarfull samt tycka om att arbeta ute.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
9
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tidsbegränsad till
2023-09-24
Tillträde
Ange i din ansökan vilken period du önskar arbeta. Från 2023-06-14 till 2023-08-06 eller Från 2023-04-03 till 2023-09-24
Publicerad
2023-01-17
Ansök senast
2023-02-05

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2023/00049Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstad kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!