Deltidsarbetande HR-administratör med sinne för ordning och reda

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

HR-avdelningen vid utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen består idag av en HR-chef, tre HR-utvecklare med olika inriktningar, en HR-konsult, en HR-administratör, en kommunikatör samt en medarbetare som ansvarar för den gemensamma personalmatsalen. Tillsammans med förvaltningens övriga specialistfunktioner, dvs kvalitetsavdelning och ekonomiavdelning fungerar vi som en central specialistfunktion till alla utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens verksamheter. Verksamheten genomsyras av ett utvecklande ledarskap där delaktighet i beslut sker så långt ut i verksamheten som möjligt. Styrande rutiner sätts centralt men beslut som medarbetare kan fatta sker så nära verksamheten som möjligt.

Arbetsuppgifter

Är du studerande inom det personalvetenskapliga området eller liknande och läser ditt sista år på utbildningen?

Vi söker nu dig som är intresserad av att kombinera dina studier med arbete på deltid under våren 2023.

Uppdraget kommer att innebära:
- Bygga ny mapp-struktur utifrån HR:s huvudprocesser
- Registervårda, det vill säga gallring av olika system och dokument
- Tillsammans med avdelningens kommunikatör organisera HR-avdelningens information på intranätet för att underlätta informationssökning för chefer och medarbetare
- Säkerställa att all information på intranätet från HR-avdelningen är aktuell
- Komma med förslag på HR-processer och rutiner som skulle kunna digitaliseras via exempelvis e-tjänst

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har pågående studier på högskole- eller universitetsnivå inom det personalvetenskapliga området eller liknande. Du behöver även ha god datorvana och intresse för IT/digitalisering. Självklart är även du som inte studerar på högskola men har annan relevant erfarenhet och kompetens för uppdraget välkommen att söka.

Vidare ser vi att det är viktigt att du har ett utpräglat sinne för ordning och reda. Du kommer att ha en handledare på HR-avdelningen som hjälper och guidar dig framåt men rollen kräver även att du är driven och självgående inom ramen för ditt uppdrag.

Vi erbjuder dig en möjlighet att påbörja din framtida yrkesbana inom HR-området, genom arbete i en spännande verksamhet samt med ett glatt och positivt HR-gäng.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 40%
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Uppdraget kommer att pågå under våren 2023.
Publicerad
2023-01-20
Ansök senast
2023-01-30

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
UAN 2023/00038Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.

Urval kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!