Grundskollärare i F-3 till Trönningeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Trönninge vo ligger söder om Halmstad på gränsen till Laholms kommun. I området finns fyra förskolor, samt två skolor, där Eldsbergaskolan är en F-6 skola och Trönningeskolan är en F-9 skola. Skolans upptagningsområde sträcker sig utanför samhället.
På Trönningeskolan går det totalt cirka 520 elever, varav ungefär 180 stycken elever går på skolans fritidshem.
Nu behöver Trönningeskolans F-3 team förstärkning av DIG som vill ingå i ett framåtsträvande lag där alla bidrar till framgång för eleverna!

Arbetsuppgifter

Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling, som utgår från ett utforskande förhållningssätt som kräver mod och tillit till processen. Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur genom nyfikna frågor, ditt aktörskap och ledarskap. Du ser problem som utgångspunkt för förändring och söker spänningen att våga prova för att få veta mer. Du drivs av att se elevers motivation växa genom ditt arbete på både grupp och individnivå. Mentorskap är en självklarhet för dig och du ser det som en nödvändighet för att kunna ge eleverna de bästa förutsättningar genom sin skolgång. Du vill undervisa i alla de ämnen du är behörig för.
Som person har du en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god samarbetsförmåga, du är engagerad, analyserar och undersöker din undervisning och du ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. För att erhålla en kvalitativ undervisning fortbildar och uppdaterar du dig kontinuerligt gällande våra styrdokument, forskning och vetenskaplig grund. Utöver undervisning består arbetet av att tillsammans med dina kollegor i arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen på skolan för att möta styrdokument och våra lokala utvecklingsområden. Du använder dig av pedagogisk dokumentation/formativ undervisning för att systematiskt förändra och förädla undervisningen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare F-3. Har du erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd inom neuropsykiatriska området är det en tillgång. Det är meriterande om du är behörig i svenska som andra språk. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet där goda ledaregenskaper som bidrar till att utveckla hela vår skola blir en tillgång. Du som nyutbildad eller du som har erfarenhet är lika välkomna att söka!
En tjänst är en tillsvidareanställning och en är ett graviditetsvikariat.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse
Publicerad
2022-09-13
Ansök senast
2022-10-02

Upplysningar

  • Catharina Hjelte
    Rektor
    Telefon: 076-607 19 71
  • Emelie Bengtsson
    Lärarförbundet
    E-post: Emelie Bengtsson

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00760Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!