• Halmstads webbplatser

Administratör till Halmstad Lärcentrum

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Vuxenutbildningen erbjuder kurser/utbildningar på olika sätt utifrån individens behov. I Vuxenutbildningen ingår grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, utbildning i svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkeshögskoleutbildningar och lärcentrumverksamhet.

Arbetsuppgifter

Halmstad lärcentrum söker nu en administratör, bli en del av ett administrativt team med sex medarbetare. Rollen som administratör innebär att du kommer att vara ett kvalificerat administrativt stöd inom vuxenutbildningen i Halmstads kommun.

Det administrativa teamet ansvar för ett omfattande arbete kring bland annat löpande elevregistrering både för elever som finns i kommunens egen regi och/eller hos någon av våra externa leverantörer. Teamet arbetar även med framtagande av olika statistikunderlag under året samt administrativa insatser och ekonomi kring interkommunala elever. Administrering av olika former av bidragsmedel som återfinns inom vuxenutbildningen samt analyser och beräkningar av utbildningsvolymer ingår även i teamets uppdrag.

Som administratör inom Halmstad lärcentrum samverkar du med andra administratörer, studie- och yrkesvägledare, rektorer och lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning gärna med inriktning service eller administration. Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete och gärna vana av att arbeta i exempelvis elevregistreringssystem eller andra system inom skola och särskilt inom vuxenutbildning.

För arbetet krävs goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt gärna goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är öppen för nya utmaningar och förändringar samt har förmågan att både arbeta självständigt och i samverka med andra i team. Du skapar lätt effektiva kontaktnätverk och skapar goda relationer såväl intern som externt.

Arbetet kräver vidare en hög social kompetens och att du är serviceinriktad.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-07-05
Ansök senast
2024-08-04

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C199355 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!