Resurspedagog/studiehandledare i arabiska till Östergårdsskolan årskurs 7-9

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Östergårdsskolan är en grundskola med årskurserna 4-9 samt tillhörande fritidshem. Skolan har i nuläget cirka 550 elever men har påbörjat byggandet av en ny skola med plats för 900 elever. Den beräknas stå färdig till vårterminen 2024. Skolan ligger i centrala Halmstad med nära tillgång till faciliteter såsom Halmstad Arena.
På Östergårdsskolan arbetar vi tätt i arbetslag, nära elevhälsan och med ett stort engagemang för att utveckla våra elever mot målen. Östergårdsskolan är en dynamisk och inspirerande arbetsplats och passar den som brinner för att utveckla sig själv och andra!

Arbetsuppgifter

Studiehandledning på arabiska för elever i grundskolan åk 7-9.

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad som lärare i arabiska eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Goda kunskaper i modersmålen arabiska samt i svenska.

Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 50%
Tidsbegränsad till
2023-06-14
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning, 50 % av heltid, tom 2023-06-14 med eventuell möjlighet till förlängning.
Publicerad
2022-12-22
Ansök senast
2023-01-31

Upplysningar

 • Monika Karlsson
  Rektor
  Telefon: 0735-99 72 79
 • Chatarina Mardell
  Rektor
  Telefon: 072- 386 95 10
 • Magnus Hygert
  Sveriges Lärare
  Telefon: 072-174 30 04
 • Helen Nilsson
  Sveriges Lärare
  Telefon: 072-08 33 353

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/01182Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!