Timanställd lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

Vill du lära dig ett nytt yrke eller har du redan provat på lokalvård? Av oss får du möjlighet att utvecklas inom området. Som timanställd får du arbeta i olika miljöer och med människor inom kommunala verksamheter.
I arbetet ingår daglig städning av lokaler i bland annat skolor, förskolor och kontor. Arbetet är fysiskt, ibland tungt men vi har hjälpmedel som underlättar.

Du förväntas ta ansvar för andra områden vid behov. Vår strävan är att ha nyfikna medarbetare som vill utöka sina kunskaper och färdigheter för att aktivt bidra i ett gemensamt ansvar för service, till exempel i en skola.

Kvalifikationer

Som timanställd hos oss behöver du kunna ta dig mellan olika arbetsplatser, därför krävs körkort för personbil (B) med manuell växellåda. En förutsättning för att du ska kunna kommunicera med kunder och kollegor är goda kunskaper i svenska språket ett krav.

Personalrapportering och ärendehantering görs i olika system, därför är vana att använda digitala verktyg ett krav.

I tjänsten som timanställd förekommer det helgtjänstgöring. Kan du enbart arbeta helger så ange det gärna i ditt CV.

Som person tar du gärna initiativ och kan arbeta ensam men du är också social, bygger goda relationer till kunder och kollegor. Ni tar gemensamt ansvar för god kvalitet i uppdragen.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
5
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad Timanställning - vid behov
Publicerad
2022-08-08
Ansök senast
2022-10-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C97667 - 2022Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://tinyurl.se/4Nz

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vid nyanställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök via länken i annonsen, inte via e-post eller i pappersformat.
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.