• Halmstads webbplatser

Vikarierande gymnasielärare i matematik och naturkunskap till Sturegymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen.

Är du en av oss? Gör testet nedan!

- Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande.

- Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande.

- Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse.

Stämde alla påståenden in på dig?
Grattis! Då kan du fortsätta läsa!

Sturegymnasiet söker nu en vikarierande gymnasielärare med behörighet att undervisa i matematik och naturkunskap. Du förväntas kunna möta elevers olikheter och olika behov i din undervisning samt ta del av och ansvar för läraruppdragets alla delar såväl i din egen profession som tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och naturkunskap. Som person är du empatisk, social och utåtriktad. Vidare ser vi att du är tålmodig och tydlig, har lätt för att arbeta självständigt och samtidigt är du en god lagarbetare. Du har en god pedagogisk förmåga där du sätter elevens utveckling och inlärning i centrum och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du bör även ha en god kommunikativ förmåga och snabbt läsa av situationer för att hitta lösningar.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar tilldelaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2025-06-18
Tillträde
Tillträde i augusti 2024 Anställningen avser läsåret 2024/2025
Publicerad
2024-03-12
Ansök senast
2024-04-26

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C182093 - 2024Ansök

Övrig information

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen.

Om du erbjuds anställning inom gymnasie- och gymnasiesärskolan på Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför
verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!