• Halmstads webbplatser

Gymnasielärare inom musik med undervisning i trummor

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Sturegymnasiet är en central skola nära järnvägsstationen som ryms i flera anrika byggnader runt en innergård. Det skapar en Campuskänsla och en inbjudande utemiljö. Vi har introduktionsprogram, yrkesprogram, högskoleförberedande program och anpassad gymnasieskola. Vårt fokus är att skapa en inkluderande lärmiljö där kunskaper och värden tar en stor plats.

Arbetsuppgifter

Åren som gymnasieelev är som ett spännande äventyr, men det ska vara ett tryggt äventyr där eleven inte förlorar, utan vinner ju mer hen satsar. Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har därför som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt har ett stort engagemang för elever.

Vi söker nu vikarierande gymnasielärare inom musik med undervisning i trummor under läsåret 2024/2025. Undervisningen ges för så väl spetselever som reg. elever, med hög kompetens och genrebredd. Därutöver ingår sedvanliga uppgifter kopplade till läraruppdraget.

Vi söker dig som drivs av att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. Samt som genom ett professionellt bemötande skapar tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på gymnasial nivå inom ämnet musik. Det är ett krav att du har kompetens i trummor.

Du är en engagerad person som trivs med undervisning och ungdomar. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera och duktig på att entusiasmera elevernas intresse för skolan. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 20-30 %
Tillträde
Tillträde: 12 augusti eller enligt överenskommelse. Annonsen avser en visstidsanställning under läsåret 2024/2025.
Publicerad
2024-06-24
Ansök senast
2024-07-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C199233 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom gymnasie- och gymnasiesärskolan på Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.

Läs mer om Halmstads kommun som arbetsgivare här: https://www.halmstad.se/jobbahososs/kommunensomarbetsgivare.10689.html?mark=kommunen+som+arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!