• Halmstads webbplatser

Lokalsamordnare till FM- och Måltidsservice

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Vill du vara en del av en nytänkande förvaltning som bidrar till en bättre vardag för de som bor, verkar och vistas i Halmstads kommun? På serviceförvaltningen jobbar vi tillsammans för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service inom alla våra områden. Vi erbjuder tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och lönehantering samt kommunvägledning.

Vi är en professionell organisation i ständig utveckling, varje dag ger en ny möjlighet att prova nya metoder och arbetssätt. Ibland lyckas vi och ibland lär vi oss – båda är bra! Vi ger ett gott bemötande till alla, från barnen och pedagogerna på förskolan till våra äldre på äldreboendena. Vi är förvaltningen som är med våra kommuninvånare hela livet. Vill du också vara med?

FM- och Måltidsservice är två kommunala organisationer som strävar efter att skapa en säker och funktionell miljö för våra kommuninvånare och verksamheter. FM-service ansvarar för städning, fastighet- och grönyteskötsel i och vid kommunens lokaler. Måltidsservice ansvarar för samtliga måltider som serveras i kommunala förskolor, skolor, gymnasium och äldreomsorg. Vi har även catering, seniorrestauranger och matdistribution. Tillsammans tillhandahåller vi den bästa servicen till våra kollegor inom Halmstads kommun.

Du kommer att utgå från våra flexibla lokaler på Torsgatan 1 där vi har aktivitetsbaserade kontor.

Arbetsuppgifter

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med lokal- och fastighetsfrågor? Är du bra på att samarbeta och har en god administrativ förmåga? Vill du vara med och utforma en ny tjänst med stort egenansvar? Då kan detta vara jobbet för dig.

Tjänsten som lokalsamordnare är en del av utvecklingsdelen i FM- och Måltidsservice i Halmstad. Du kommer att rapportera direkt till verksamhetscheferna för FM- och Måltidsservice, verksamhetschefen för Måltidsservice kommer vara din närmaste chef och dina närmaste kollegor är områdeschefer och utvecklare.

Som lokalsamordnare kommer du att ha ett övergripande ansvar för planering och samordning samt svara för verksamheternas behov i lokalerna i framtida byggprojekt. De lokaler som avses är exempelvis kök, städutrymmen och vaktmästarytor. Dina arbetsuppgifter inkluderar rapportering och uppföljning av lokalinvesteringar, deltagande i byggprocessens alla delar inklusive uppföljning, säkerställande av utrustning, underhållsplaner samt hantering av tillstånd och godkännanden från relevanta myndigheter. Du kommer även utforma rutiner och checklistor gällande lokaler och utrustning vid uppstart, avveckling och flytt av verksamhet.

FM- och Måltidsservices verksamheter finns utspridda hos andra förvaltningar vilket kräver att du har god samordnings- och samarbetsförmåga. Det kräver även att du kan se frågor ur ett brett perspektiv och kan hålla ihop olika delar för att nå resultat både på kort och lång sikt. Du kommer att representera oss i olika forum och sammanhang och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Du kommer ha befogenheter att göra inköp enligt kommunens riktlinjer för avropare samt ha utrymme att ta egna initiativ för att säkerställa att våra mål och kvalitetskrav uppnås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig och aktuell erfarenhet av att arbeta med lokal- och fastighetsfrågor. Har du arbetat med det inom kommunal verksamhet är det meriterande. Du behöver även ha erfarenhet av projektledning och samordning inom relevant område samt stor vana av att granska offerter och följa upp avtal. Du har en eftergymnasial examen inom administration, exempelvis genom högskola eller yrkeshögskola. Alternativt har du förvärvat vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig relevant kunskap på annat sätt.

Du behöver vara lyhörd och förstå våra verksamheters behov för att kunna representera oss. Du har god svenska i tal och skrift och mycket goda kunskaper i att skriva och formulera rapporter.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, självgående och strukturerad. Du ser det som självklart att ta egna initiativ och du gör prioriteringar som präglas av gott omdöme. Du har fokus på att nå resultat och tar ansvar för att du alltid levererar det som förväntas. Du är tillmötesgående och har inga problem att samarbeta. Du har förmågan att organisera och koordinera samt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter och arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och motivation för tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-05-15
Ansök senast
2024-05-29

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C192119 - 2024Ansök

Övrig information

Intervjuer kommer främst att hållas 7 juni till 13 juni.

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.