Stödassistenter, Vuxenavdelningens boendeenheter

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Utifrån uppdrag från Vuxenenheten svara för utförandet av ett individanpassat stöd i boendet till personer med psykiska eller kognitiva funktionsvariationer. I övrigt arbeta utifrån uppdraget.

Arbetet med de boende ska alltid sträva efter individens egna utvecklingsmöjligheter och som stödassistent behöver du framför allt arbeta i grupp, men en hel del individuellt.
Tillsammans med arbetslaget ger du de boende individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, sysselsättning och fritid. Du ansvarar för att tillsammans med de boende upprätta, följa upp och utvärdera genomförandeplaner samt föra social dokumentation och att uppnå god kvalitet i arbetet.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsterna ställer krav på god förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och fatta beslut utifrån verksamhetens behov. Tjänsterna ställer också stora krav på samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
3
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2022-11-24
Ansök senast
2022-12-09

Upplysningar

  • Visar Dragaj
    Enhetschef
    Telefon: 035-139745
  • Kommunal
    Telefon: 035-138511

Ansökan

Referensnummer
SN 2022/00286Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.