• Halmstads webbplatser

Undersköterska till Haverdal hemtjänst

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

I arbetet hos oss utgår vi från den enskilde kundens behov och önskemål för att utforma vård, omsorg och service i nära samarbete med sköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

En dag hos oss innebär vård och omsorgsuppgifter, delegerade insatser och service tillsammans med härliga kollegor. Som undersköterska utför du kvalificerade arbetsuppgifter som ingår i undersköterskearbetet såsom delgivning av läkemedel, insulin och dialys.

Vi har digitala lösningar för att registrera våra insatser hos kunder, att signera givna läkemedel och att dokumentera i vårt verksamhetssystem och kvalitetssäkringssystem. Vi använder oss av digitala nycklar för ett säkert och tryggt arbetssätt. Våra digitala lösningar i arbetet innebär att du förväntas kunna använda både dator, mobiltelefon och tillhörande digitala hjälpmedel.

Vi tillhandahåller och kör både automatväxlade elbilar och manuella bilar samt el- och traditionella -cyklar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av äldreomsorg. Det är vidare till en fördel om du är van vid system som Intraphone, Life Care och SignIT.

Du bör kunna ta dig fram med cykel och har ett B-körkort. Digitala hjälpmedel används dagligen och du förväntas kunna lära dig att navigera i de digitala systemen vi använder.

Vi arbetar under alla veckans dagar och du förväntas kunna jobba varannan helg. Arbetstiderna är dag- och kvällstid.

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med, du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, personal och samarbetspartners. Du behöver vara engagerad och flexibel i arbetsrollen för att trivas och utföra ett gott arbete.

Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift på svenska och du trivs med att arbeta i en roll med många kontaktytor.

Vi utgår ifrån att du har ett gott bemötande till alla samt att du arbetar efter hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden tillit, respekt och ödmjukhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast enligt ö.k.
Publicerad
2024-05-15
Ansök senast
2024-05-31

Upplysningar

  • Therese Wessberg
    Enhetschef
    0761-282446
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C192972 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!