• Halmstads webbplatser

Sommarvikarierande lärare till Kommunvux i Halmstad

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Kommunvux i Halmstad söker nu sommarvikarier under tiden ordinarie personal har semester.

Vi söker ett antal lärare på hel- eller deltid till våra utbildningsformer: grundläggande vuxenutbildning (GRUV), gymnasial teoretisk vuxenutbildning (GYT) samt utbildning i svenska för invandrare (SFI).

Du utbildar elever utifrån de styrdokument som finns för kurserna. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och att du brinner för undervisning. Vi använder oss av den digitala lärplattformen itsLearning i undervisningen i alla skolformer. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje och engagemang i arbetet med att stödja och stimulera de vuxna studerande i sitt lärande och i valet av kommande yrke- eller vidare studier.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har en lärarlegitimation med behörighet att undervisa inom ett eller flera av ämnena svenska, svenska som andraspråk, matematik eller engelska. Du som saknar lärarlegitimation men har yrkeserfarenhet är också välkommen att söka. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lärplattformen itsLearning.

Du är en engagerad person som trivs med undervisning. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ och uppnår resultat.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
8
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tillträde
Rekryteringen omfattar 8 tjänster. Tillträde: Rekryteringen avser arbete heltid/deltid under vecka 26 - 31 samt delar av vecka 32.
Publicerad
2024-03-26
Ansök senast
2024-04-10

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C184083 - 2024Ansök

Övrig information

Verksamheten är organiserad med semestertjänster och bedriver verksamhet året runt.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!