Badvärd för sommarjobb

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Under sommaren har badanläggningsenheten verksamhet på simstadion Brottet, Getingebadet, Furulundsbadet, Halmstad Arena Bad samt tillgänglighetsanpassade bad på Gröningen och Svärjarehålan.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att vara ute mycket i ditt arbete? Då är detta sommarjobbet för dig! Som badvärd hos oss arbetar du på någon av kommunens utomhusbad och bidrar med att skapa trivsel och att ge våra badgäster en trygg upplevelse i bassängerna. Du utför bevakningsarbete och håller ordning på badområdet. Städning och renhållning av lokaliteter och toaletter ingår också i arbetet.

Arbetstiderna är schemalagda till dag- och kvällstid samt varannan helg.

Kvalifikationer

Som person söker vi dig som har gott omdöme och har förmåga att agera stabilt även i pressade situationer. Då du i stor utsträckning kommer att möta våra badgäster behöver du vara serviceinriktad och ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Eftersom arbetet sker i team ser vi även att du behöver ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du adekvat utbildning enligt Svenska Livräddningssällskapet, Poollivräddare, så ser vi det som meriterande. B-körkort är önskvärt då du kan behöva ta dig till de olika baden i tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
25
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tidsbegränsad till
2024-09-01
Tillträde
Tillträde: 2024-06-03
Publicerad
2024-01-08
Ansök senast
2024-03-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C170519 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstad kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Löpande urval tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!