Undersköterska med samordnaruppdrag till nya korttiden

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Nu har du möjlighet att påverka utformningen av den nya moderna korttiden och rehabcenter som står klart 1 september 2023. Det kommer bestå av vårdplatser fördelade på tre olika områden, omvårdnad, palliativ vård och växelvård. Där teamet är det viktigaste verktyget för att uppnå målet med att erbjuda våra äldre den bästa vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som undersköterska består av att arbeta i det dagliga vård- och omsorgs-arbetet där du utför beviljade insatser för verksamhetens kunder. I samordnaruppdraget verkar du som en stödjande funktion till enhetschefen och administrerar för verksamhetsnära personalärenden.

I rollen som samordnare ingår bland annat:
• att sammanfatta och upplysa berörd personal med viktig information i form av veckoblad.
• att möta, besvara och föra vidare frågor från personal.
• att samordna, handlägga och hantera inkommande kundärenden och synpunkter till verksamheten
• ett ansvar för statistik som efterfrågas, uppdatering av listor som ex. kontaktlistor samt att fakturor attesteras.
• schemaläggning för personal och samordning av personalresurser.
• ett ansvar för planering och samordning av resurser inför planerade ledigheter som jul och sommar semestrar.
• praktisk samordning, förberedelser och planering av möten, utbildningar och övriga verksamhetsnära uppgifter såsom sekreterarskap vid möte.
• att ansvara för behörigheter, inventering och beställningar samt andra förkommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst två års praktisk erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, meriterande med minst ett års dokumenterade erfarenheter av att arbeta som samordnare eller i en likvärdig funktion.

Uppdraget kräver att du har en god datorvana för att kunna navigera i digitala system och att du klarar av och hantera program som ingår i Officepaketet. Det är meriterande med erfarenheter av system såsom Intraphone, Life Care, SignIT och Heroma.
För att trivas i rollen som undersköterska med samordnaruppdrag tycker du om att arbeta i en arbetsmiljö med tidvis högt arbetstempo och löser oplanerade händelser med god struktur- och planeringsförmåga. Du ser dig själv som en resurs i verksamheten och kan snabbt ställa om från samordnaruppdraget med kort varsel och ta dig an vårdarbetet vid behov.

I ditt bemötande mot andra är du trygg och ödmjuk samt att du har lätt för och utveckla goda relationer med dina kollegor. För att lyckas i uppdraget är du tillmötesgående, lyhörd och är engagerad i mötet med kunder, personal och samarbetspartners. Det krävs att du har en god kommunikativ förmåga, i både tal och skrift på Svenska, samt att du trivs med och möta många olika människor i arbetet.

Vi utgår ifrån att du har ett gott bemötande till alla samt att du arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden - Tillit, Respekt och Ödmjukhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Publicerad
2023-01-24
Ansök senast
2023-03-10

Upplysningar

 • AnaMaria Chrysoulakis
  Verksamhetschef, särskilt boende
  Telefon: 0702-12 03 12
 • Åsa Gylling
  Enhetschef
  Telefon: 076-610 74 82
 • Kommunal
  Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
HN 2023/00035Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med i oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!