Undersköterska inom HSL-verksamheten

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Vi söker HSL-undersköterskor till hemvårdsförvaltningen för ett sommarvikariat.

Som HSL-undersköterska har du din placering inom hemsjukvården och arbetar nära med sjuksköterskor och utför arbete inom HSL-området. Exempel på arbetsuppgifter kan vara provtagningar, insulingivning och såromläggningar. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring patienten samt ha kontakt med anhöriga och andra professioner i arbetet kring patienten. Du möter hemvårdsförvaltningens kunder i eget och särskilt boende.

Du förväntas att arbeta självständigt i enlighet med våra värdegrundsord - Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Du möter hemvårdsförvaltningens kunder i eget och särskilt boende

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och har bred erfarenhet av arbete i vården. Som person är du ansvarstagande och skicklig på att planera och organisera.

Du ska ha lätt för att samarbeta samt ha ett mod och viljan att arbeta både självständigt, och tillsammans med det professionella teamet och andra aktörer. För att trivas hos oss tror vi att du utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet behövs.

Arbetet kräver en god datorvana då det ingår dokumentation i de system och verktyg vi har. Du har full delegeringsförmåga och har haft och kan ta samtliga delegeringar från legitimerad personal.

B-körkort (manuell växel) är ett krav för denna tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
4
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2024-06-01
Publicerad
2023-12-12
Ansök senast
2024-05-19

Upplysningar

 • Carina Hansson Zander
  Enhetschef hemsjukvården
 • Jonas Petersson
  Enhetschef
  +46 708743279
 • Kommunal
  Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C168489 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!