Sjuksköterskor till hemsjukvården

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

I hemvårdsförvaltningen använder vi dialog för att stämma av och skapa samsyn kring det vi ska göra tillsammans i våra verksamheter och för att navigera vidare i arbetet. Genom dialog lär vi av varandra och ökar vår möjlighet att hantera vårt viktiga kommunala uppdrag.

I hemsjukvården arbetar idag ungefär ett hundratal sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor! Hemsjukvårdens verksamhet är förlagd i hela Halmstad, vi har i arbetsgrupperna olika verksamhetsområden och söker nu sjuksköterskor till flera områden.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar utifrån team, men mycket av det praktiska arbetet är självständigt och därmed är det viktigt att du är bekväm vid att leda dig själv och arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Du har förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med baspersonalen i hemtjänsten och på boendena. Som sjuksköterska ansvarar du för handledning och delegering till omsorgspersonal.

Vi erbjuder kompetensutveckling kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Arbetet är förlagd under dagtid måndag till fredag med helgtjänstgöring var sjätte vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet inom hemsjukvården eller likvärdigt arbete är det meriterande. Det är meriterande men inget krav om du har spetskompetens eller vidareutbildning inom exempelvis geriatrik, palliativ vård eller annat.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder och medarbetare.

Vi använder oss en del av digitala hjälpmedel i arbetet, exempelvis på detta är dokumentation och signering av medicin. Det krävs därför av dig som sjuksköterska hos oss att du ser positivt till utveckling och har en vana av att arbeta med digitala hjälpmedel.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du även ha ett B-körkort för manuell växellåda.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
3
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under annonseringstid.
Publicerad
2023-02-09
Ansök senast
2023-04-02

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C124861 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett oöppnat utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!