• Halmstads webbplatser

Grundskollärare spanska/engelska till Solbackeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Arbetsuppgifter

Som ämneslärare träffar du våra elever från årskurs 6-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag (7-9 ) samt vara mentor. Du tar ansvar för undervisningen i dina ämnen men är även med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet i stort. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet med goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven motivera dem att nå goda resultat i skolarbetet.

Du har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Tillsammans med arbetslaget och ämneslaget planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ni undervisningen utifrån skolans styrdokument och lokala utvecklingsplan. Arbetet ställer även krav på samverkan med övriga kollegor på skolan. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du ser värdet av att erbjuda våra elever det där lilla extra. Du förstår värdet i att skapa relationer med ungdomarna även utanför ditt eget klassrum. T ex under schemalagda pedagogiska måltider eller genom en pratstund i korridorer eller uppehållsrum.
Du har en trygghet i att dokumentera elevernas kunskapsutveckling och har god kännedom om våra styrdokument samt våra digitala plattformar (Unikum, Teams mm).

Vi lägger stor vikt vid din personligt och dina ämnesbehörigheter kommer att vara avgörande för anställning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska och engelska i åk 6-9.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 240806
Publicerad
2024-06-05
Ansök senast
2024-06-19

Upplysningar

 • Jenny Wiberg Jönsson
  Rektor
  0708-140128
 • Fredrik Dagvik
  biträdande rektor
  0735-785473
 • Lisa Bohletgäck
  076-6961137
 • Ingela Harrysson Nilsson
  072-0847769

Ansökan

Referensnummer
C196847 - 2024Ansök