Grundskollärare åk F-3 till Trönningeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Trönninge vo ligger söder om Halmstad på gränsen till Laholms kommun. I området finns fyra förskolor, samt två skolor, där Eldsbergaskolan är en F-6 skola och Trönningeskolan är en F-9 skola. Skolans upptagningsområde sträcker sig utanför samhället. På Eldsbergaskolan går där strax över 170 elever varav strax över 75 går på skolans fritidshem.

Engagerad och nyfiken F-3 lärare till läsårsstarten 2023 sökes till Trönningeskolan !

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är nyfiken, lösningsfokuserad och är en tydlig och relationell ledare i klassrummet. Vi förväntar oss att du kan arbeta systematiskt med din undervisning, både på egen hand samt i kollegiet. Detta innebär bl.a. att du har tydliga planeringar, varierad undervisning som du sedan utvärderar och analyserar med eleverna, på egen hand eller tillsammans med kollegor. Du interagerar med eleverna i undervisning som sträcker sig även utanför klassrummet i stark förvissning om att detta skapar goda relationer som är en av några förutsättningar för lärande. Du arbetar utifrån en inkluderande elevsyn och har erfarenhet av att anpassa din undervisning utifrån olika elevers behov och utmaningar.

Om DU vill erbjuder tjänsten ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession och samtidigt ges möjlighet att bidra till förändring. Du ingår i en lärande gemenskap som utmanar det självklara genom att våga prova den kanske okända vägen. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling, som utgår från ett utforskande förhållningssätt som kräver mod och tillit till processen. Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur genom nyfikna frågor, ditt aktörskap, att du ser problem som utgångspunkt för förändring, spänningen att våga prova för att få veta mer.

Du besitter gärna Specialpedagogiska verktyg och vill även utveckla dessa vidare tillsammans med kollegor. Du arbetar för att utveckla relationerna med såväl elever, vårdnadshavare och självklart dina kollegor. För att erhålla en kvalitativ undervisning uppdaterar du dig kontinuerligt gällande våra styrdokument, rutiner och riktlinjer. Du vill och ser till att tillsammans med kollegor systematiskt utvärdera och kontinuerligt analysera och ompröva din undervisning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet i åk F-3.

Vi söker lärare med bred ämneskompetens för åk F-3 till Trönningeskolan som vill vara med och fortsätta utveckla undervisningen och organisationen genom trelärarsystem. Mentorskap är en självklarhet för dig. Du ser det som en nödvändighet för att kunna ge eleverna de bästa förutsättningar genom sin skolgång. Du vill undervisa i alla de ämnen du är behörig för samt inom hela F-3.

Som person har du en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en mycket god samarbetsförmåga, du är engagerad, analyserar och undersöker din undervisning och du ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. För att erhålla en kvalitativ undervisning fortbildar och uppdaterar du dig kontinuerligt gällande våra styrdokument, forskning och vetenskaplig grund. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet där goda ledaregenskaper som bidrar till att utveckla hela vår skola blir en tillgång.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Du som nyutbildad eller du som har erfarenhet är lika välkomna att söka!

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 7 augusti 2023 Rekrytering pågår löpande under ansökningstiden
Publicerad
2023-02-24
Ansök senast
2023-03-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00161Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!