• Halmstads webbplatser

Yrkeslärare inom vård- och omsorg till Sannarpsgymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Sannarpsgymnasiet är Halmstads största idrottsgymnasium med Riksidrottsgymnasium, RIG, i bordtennis, Nationella Idrottsutbildningar, NIU, i volleyboll, fotboll, handboll, simning, bordtennis, friidrott samt badminton. Samt Lokal idrottsutbildning, LIU, i fotboll, handboll, konståkning, gymnastik och padel. Idrott och hälsa samt rörelseglädje genomsyrar skolans verksamhet. Till Sannarpsgymnasiet tillhör även Kristinehedsgymnasiet med fordons - och transportprogrammet. Våra utbildningar bidrar till att skapa grunden för en hållbar studiemiljö med studier och hälsa i centrum.

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt ha ett stort engagemang för sina ämnen.

Sannarpsgymnasiet söker nu en yrkeslärare inom vård- och omsorg. Tjänsten innebär att du kommer att bli en del av arbetslaget för vård- och omsorgsprogrammet. I tjänsten ingår även undervisning inom vård- och omsorg på yrkesintroduktionsprogrammet (IMY).

Vi söker en engagerad pedagog som kan se elevernas potential och utvecklingsmöjligheter. Arbetet ställer krav på nytänkande och förmåga att lyfta fram elevernas kunnande i en yrkeskontext. Vi ser att du som pedagog drivs av att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. Samt att du genom ett professionellt bemötande skapar tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. Du vill även aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare inom vård- och omsorg. Vi ser gärna att du har god erfarenhet från vård- och omsorgsyrket samt läraryrket.

Tjänsten kräver att du har en god förmåga att arbeta digitalt och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i digitala skolsystem.

Du är en engagerad person som trivs med undervisning och ungdomar. Du är tydlig och bra på att kommunicera och entusiasmera elevernas intresse för skolan. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid 75-100 %
Tillträde
Tillträde: 12 augusti eller enligt överenskommelse Anställningsform: Tjänsten är en särskild visstidsanställning under nästa läsår med ev. chans till förlängning
Publicerad
2024-06-04
Ansök senast
2024-06-16

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C196361 - 2024Ansök

Övrig information

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom gymnasie- och gymnasiesärskolan på Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och
tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!