Lärare inr fritidshem till Gullbrandstorpsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för fritidshem
Som fritidspedagog hos oss behöver du ha goda ledaregenskaper och förmågan att ge eleverna inflytande samt att se individuella behov. Utifrån det är du nyfiken på och prövar tillsammans med dina kollegor och elever, nya vägar för att skapa hög kvalitet i undervisningen på fritidshemmet. Du har energi som du vill dela med dig av och vill inspirera andra.
Som lärare för fritidshem är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att du tillsammans med arbetslaget planerar, följer upp, utvärderar och utvecklar undervisningen utifrån styrdokumenten och verksamhetens mål. I uppdraget som lärare på fritidshem krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Du kommer även att arbeta samverkande mot klasserna f-3 under dagtid. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete. Samtidigt som det ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.
Ditt pedagogiska uppdrag kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet och du använder strategier för att främja elevernas motivation, delaktighet och inflytande. Arbetet kräver gott samarbete med andra på skolan och ett prestigelöst förhållningssätt.

Som stöd i arbetet med eleverna finns ett elevhälsoteam på skolan. På Gullbrandstorpsskolan består EHT av två specialpedagoger, skolpsykolog, kurator och två skolsköterskor. Det är ett starkt och erfaret team med bred kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktning fritidshem el möjligen har annan enligt arbetsgivaren lämplig högskoleutbildning. Har du erfarenhet av att undervisa i fritidshem, idrott, musik och arbete med elever i behov av stöd är det en tillgång.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid 100%
Tillträde
Tillträde 230808 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2023-03-08
Ansök senast
2023-03-31

Upplysningar

  • Christina Hovius
    Rektor
  • Sveriges lärare
    Central expedition
    Telefon: 035-13 79 97

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00195Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!