Assistent till Bemanningsenheten

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Bemanningsenheten ansvarar för att tillsätta vikarier vid frånvaro av ordinarie personal på kommunens förskolor och grundskolor. Vi rekryterar, bokar ut vikarier, hanterar personaladministration och ansvarar för teoretisk introduktion av nyanställda vikarier.

Vi söker en assistent med inriktning bemanning.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillsammans med de andra bemanningsassistenterna ta emot beställningar via mejl och telefon samt tillsätta vikariat. Du arbetar i huvudsak i olika system Intelliplan, TeleQ telefonväxel och Heroma. Intelliplan matchar inkommen beställning med tillgängliga vikarier. Det förekommer arbetsuppgifter i excel, word och andra program.

Arbetstiderna varierar men är förlagda helgfri vardag mellan 6:30-15:30.

Kvalifikationer

Du trivs att arbeta i ett högt tempo och kan med enkelhet prioritera mellan dina uppgifter. Du gillar att arbeta i team och är lyhörd för både kollegor och kunder. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är strukturerad och tar ansvar för ditt eget arbete. Du är självgående, tar egna initiativ och kan fatta snabba beslut.

Du har mycket god IT-vana och utmärkt svenska i både tal och skrift. Du är lösningsfokuserad, drivande och kommunikativ.

Fullständig gymnasieexamen är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med bemanning och personaladministration eller om du läst relevant högskoleutbildning och är i början av din karriär.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid 75 %
Tillträde
Tillträde: 2023-03-01 eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning tom 2023-12-31.
Publicerad
2023-01-20
Ansök senast
2023-02-03

Upplysningar

 • Mari Remse
  Enhetschef
  Telefon: 0702-28 86 18
 • Lisa Hedlund
  Rekryterare
  Telefon: 0790-98 58 89
 • Isabell Lagerblad
  Vision

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00058Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!