• Halmstads webbplatser

Grundskollärare i musik till Trönningeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Trönninge verksamhetsområde ligger söder om Halmstad på gränsen till Laholms kommun. I området finns fyra förskolor, samt två skolor där Eldsbergaskolan är en F-6 skola och Trönningeskolan en F-9 skola. Skolans upptagningsområde sträcker sig utanför samhället.
På Trönningeskolan går det totalt cirka 550 elever, varav ungefär 160 elever går på skolans fritidshem.

Arbetsuppgifter

Vi saknar dig!
Vi söker just DIG som vill bygga upp och utveckla vår musikundervisning för skolans alla elever i årskurs 3-9 med start så snart som möjligt.
Du ser musikämnet som viktigt för att få kreativitet och lust till lärande att växa hos våra elever. Din undervisning i musik ska ge eleverna förutsättningar att vara en del av sociala gemenskaper, ha betydelse för dennes identitetsutveckling, skapa musik, uttrycka sig i musikalisk form och öka möjligheten att delta i samhällets kulturliv. Du kommer få möjlighet att påverka både verktyg, innehåll, traditioner, ämnesövergripande undervisning och även skapa ämnesårshjulet i musik.
Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor i främst arbetslaget, men även med övriga på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Eftersom du är en relationsskapande pedagog är det självklart för dig att vara medmentor tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik inom grundskolan. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Även du som läser in behörighet i ämnet musik är du varmt välkommen att söka till oss.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid 85-100%
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-07-09
Ansök senast
2024-08-05

Upplysningar

 • Catharina Hjelte
  rektor
  0766-071971
 • Linda Svensson
  rektor
  0722-367507
 • Sveriges Lärare expedition
  Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C201711 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!