Fastighetsskötare till serviceförvaltningen i Halmstads kommun

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

FM-service söker nu två nya medarbetare, en tillsvidareanställd och en vikarie till och med 2024-08-31.

Som fastighetsskötare arbetar du med skötsel och tillsyn av kommunala fastigheter, främst genom förebyggande underhåll och felanmälningar. Du arbetar också med verksamhetsservice gentemot våra kunder inom kommunal verksamhet såsom t ex skolor, förskolor, äldreboenden och gruppbostäder. Vi använder ärendehanteringssystemet Dedu och i princip samtliga av de uppdrag vi utför går därigenom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna kompletterad med utbildningar inom fastighetsskötsel/vaktmästaruppgifter. Exempel på utbildningar är brandskyddskontrollant, heta arbeten, anläggningsskötare brandlarm, elsäkerhetskurs, liftkort skylift, ställningsbyggare, fallskyddsutbildning/arbete höga höjder, lås & inbrottslarm.

Arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller likvärdigt krävs, meriterande är erfarenhet inom lås och larm, brandskydd, heta arbeten, el, VVS och reparationer. Det är en fördel om du har kännedom om kommunala verksamheter och/eller har erfarenhet från annan serviceverksamhet. En förutsättning för rapportering och beställningar är att du har god förmåga att använda digitala verktyg. Dina kunskaper i svenska språket är som modersmål eller nivå D i SFI-utbildningen. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Tunga arbetsuppgifter förekommer, därför ser vi gärna att du har en god fysisk förmåga.

Som person är du mån om att följa lagar, regler och instruktioner inom verksamheten. Du är positiv även när förutsättningar ändras och du har god kontakt med andra människor.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2024-03-01 för tillsvidareanställning samt snarast möjligt för vikariatet.
Publicerad
2024-02-02
Ansök senast
2024-02-16

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C175576 - 2024Ansök

Övrig information

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

Våra medarbetare behöver uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer utdraget som heter "Arbete inom skola eller förskola" på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan via länken i annonsen, vi intervjuar och anställer fortlöpande.