Sjuksköterskor till korttidsenheten

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Korttidsenheten är en arbetsplats där våra patienter bor hos oss under en kortare tid och detta innebär att du som sjuksköterska träffar många patienter. Ibland behöver patienten en tid hos oss för att på ett bra sätt kunna komma åter i sitt ordinarie boende eller så kan patienten ansöka om ett boende av annan typ inom Hemvårdsförvaltningen. Hemvårdsförvaltningen kommer nu att förstärka bemanningen på korttidsenheten för att du som sjuksköterska under dygnets alla timmar kommer att ha en kollega på arbetsplatsen.

Arbetet som Sjuksköterska hos oss innebär ett självständigt arbete med många kontaktfält med olika professioner såsom läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, vårdplaneringsteam både inom förvaltningen men även gentemot vårdcentral eller sjukhus. Vi ser gärna att du som sjuksköterska har patientfokus, gillar att samarbeta och vara den sammankopplande länken mellan patient, anhöriga och övriga i teamet för bästa tänkbara vård, där alla är resurser som behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska som önskar få en bred erfarenhet inom vården och har intresse för äldrevården. Har du vidareutbildning inom geriatrik/gerontologi, demensvård eller öppen hälso-och sjukvård är det meriterande.

De är ett krav med körkort för bil och manuell växellåda, då arbetet kan innebär att du måste åka ut till patienter i Hemsjukvården,

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
3
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast
Publicerad
2022-08-12
Ansök senast
2022-10-16

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00231Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!