• Halmstads webbplatser

Lärare inr fritidshem till Gullbrandstorpsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare för fritidshem
Som lärare inr fritidshem hos oss behöver du ha goda ledaregenskaper och förmågan att ge eleverna inflytande samt att se individuella behov. Utifrån det är du nyfiken på och prövar tillsammans med dina kollegor och elever, nya vägar för att skapa hög kvalitet i undervisningen på fritidshemmet. Du har energi som du vill dela med dig av och vill inspirera andra.
Som lärare för fritidshem är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att du tillsammans med arbetslaget planerar, följer upp, utvärderar och utvecklar undervisningen utifrån styrdokumenten och verksamhetens mål. I uppdraget som lärare på fritidshem krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Du kommer även att arbeta samverkande mot klasserna f-3 under dagtid. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete. Samtidigt som det ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.
Ditt pedagogiska uppdrag kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet och du använder strategier för att främja elevernas motivation, delaktighet och inflytande. Arbetet kräver gott samarbete med andra på skolan och ett prestigelöst förhållningssätt.

Som stöd i arbetet med eleverna finns ett elevhälsoteam på skolan. På Gullbrandstorpsskolan består EHT av två specialpedagoger, skolpsykolog, kurator och två skolsköterskor. Det är ett starkt och erfaret team med bred kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktning fritidshem el möjligen har annan enligt arbetsgivaren lämplig högskoleutbildning. Har du erfarenhet av att undervisa i fritidshem, idrott, musik och arbete med elever i behov av stöd är det en tillgång.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2024-04-02
Ansök senast
2024-04-21

Upplysningar

  • Christina Hovius
    Rektor
  • Sveriges Lärare expedition
    Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C186140 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!