Parkarbetare, säsong

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som säsongsanställd hos oss på parkdriftsenheten bidrar du till att utveckla kommunens parker och allmänna platser. Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Du kommer huvudsakligen att arbeta inom något av nedanstående områden, vilket avgörs av din kompetens, men samtliga arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på verksamhetens behov.

• Gräsklippning; utifrån kartunderlag och körschema genomföra gräsklippning med åkgräsklippare av större modell, det förekommer även körning i trafik för att ta sig till olika områden.
• Vattning; utifrån kartunderlag och körschema genomföra bevattning med hjälp av bil med vattentank på flaket.
• Grönyteskötsel; exempelvis rabattskötsel, häckklippning, trimning och stamskottsbeskärning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trädgårdsutbildad eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. B-körkort (manuell) är ett krav, har du dessutom BE-kort är det meriterande. Det är också meriterande om du har maskinvana.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Eftersom förutsättningarna för verksamheten snabbt kan ändras krävs ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna växla arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs bäst för stunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
6
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2024-11-15
Tillträde
Startdatum: 2024-04-15
Publicerad
2023-12-21
Ansök senast
2024-02-28

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C170451 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande under ansökningstiden.