Sjuksköterskor för nattjänstgöring till sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

I hemsjukvården arbetar idag ungefär ett hundratal sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Målgruppen är kunder i dess hemmiljö eller på särskilt boende samt på vår korttidsenhet. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal och förväntas kunna arbeta självständigt hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.
Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till nattjänst. Har du erfarenhet och vidareutbildning är det meriterande.

Det är ett krav att du har ett B-körkort för och arbeta hos oss.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Personlig lämplighet är viktigt i den här rollen och vi söker dig som tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
4
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-08-13
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse. Vikariatet pågår mellan vecka 24 till vecka 32 med chans till förlängning.
Publicerad
2023-02-21
Ansök senast
2023-05-31

Upplysningar

  • Ann-Kristin Ahim
    Enhetschef
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C126255 - 2023Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag
442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Intervjuer och tillsättning sker löpande under annonseringstid.

Varmt välkommen med din ansökan!