• Halmstads webbplatser

Leg arbetsterapeut till hälso och sjukvårdsenheten, LSS, föräldravikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Socialförvaltningen arbetar för att ge stöd och hjälpa barn, ungdomar, familjer och personer med funktionsnedsättning eller beroendeproblem. Vi arbetar även med uppsökande och förebyggande insatser. Grundläggande för oss är att vi bemöter varandra på ett respektfullt sätt – såväl våra brukare som oss medarbetare emellan.

Arbetsuppgifter

Nu ska en av våra kollegor vara föräldralediga vilket innebär att vi söker dig som kan arbeta på ett längre vikariat fram till och med augusti 2025.
Du kommer att arbeta med hemsjukvård och vara med och utveckla verksamheten med fokus på att främja hälsa och stärka funktionsförmågan hos våra patienter (brukare).
Du ansvarar för att bedöma aktivitetsförmåga/ADL-förmåga, hjälpmedelsbehov, förskriva och prova ut hjälpmedel samt intygsskrivning. I arbetsuppgifterna ingår teamarbete, att handleda och undervisa omvårdnadspersonal samt ge information, råd och stöd till patienter och anhöriga.

Arbetsuppgifterna kräver att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i team, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati samt är engagerad i Ditt arbete. Du som söker får en trygg arbetsgrupp av positiva och ansvarstagande kollegor med erfarenhet av yrket och målgruppen.

Vi stöttar och vägleder varandra när det behövs och ser fram emot att välkomna en ny kollega.

Oavsett tidigare erfarenhet av yrket är din ansökan välkommen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Du har B-körkort för manuell växellåda eftersom du kör i tjänsten. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god datorvana. Du ska ha en god förmåga att strukturera ditt arbete och vara flexibel och lyhörd för patientens individuella behov.

Arbetet förutsätter att du har god servicekänsla och god kommunikationsförmåga på svenska, både i tal och skrift, samt god datorvana. Du bemöter andra med respekt och trovärdighet.

Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2025-08-31
Tillträde
Tillträde: 1 september 2024
Publicerad
2024-06-25
Ansök senast
2024-08-14

Upplysningar

  • Cecilia Lundberg
    tf. enhetschef
  • Gabriella Linderoth
    AT
  • Camilla Stensinger
    Arbetsterapeut

Ansökan

Referensnummer
C199871 - 2024Ansök

Övrig information

Under v. 28 - v.32 har vi lite semesterledigt. Uppfyller du de kriterier som krävs för tjänsten, kan du vänta svar under vecka 33. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.