Undersköterskor till flera hemtjänstgrupper

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Nu söker vi undersköterskor till hemtjänstgrupper på olika områden i Halmstad. Samtliga enheter är del av en större kedja som tillför äldre människor den viktiga omsorgen och vården i hemmet. Våra enheter har arbetsområden runtom i Halmstad, allt från i stadskärnan, runt grönområden och även områden nära till havs. Det finns goda möjligheter för transport med lokaltrafik till våra arbetsplatser och vi tillför dig med fordon samt annan utrustning du behöver för att utföra ett gott arbete.

Enheterna som är aktuella i rekryteringen finns valbara som önskemål i enkäten under ansökningsprocessen och en geografisk karta över enheterna finns att ta del av längre ner.

Arbetsuppgifter

Hos oss på hemtjänsten utgår vi från den enskilde kundens behov och önskemål för att utforma vård, omsorg och service i nära samarbete med sköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. En dag hos oss innebär vård och omsorgsuppgifter, delegerade insatser och service tillsammans med härliga kollegor.

Till din hjälp i arbetet har du en rad digitala hjälpmedel. Vi har digitala lösningar för att registrera våra insatser hos kunder, signera givna läkemedel och dokumentera i vårt verksamhets- och kvalitetssäkrings-system. Vi använder även digitala nycklar för ett säkert och tryggt arbetssätt. Vi tillhandahåller och kör både automatväxlade elbilar och manuella bilar samt olika typer av cyklar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill bli vår nya kollega! Vi har vakanta tjänster på olika enheter runt om i Halmstads kommun. Enheterna som är aktuella finns valbara i enkäten och specifika krav framstår även där. Det är meriterande till samtliga tjänster om du har tidigare erfarenheter ifrån äldreomsorgen och dessutom haft olika delegeringar från sjuksköterska.

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och du har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang bland kunder, kollegor och andra professioner i arbetet kring kunden. Du är en lagspelare, som förstår vikten av att arbeta tillsammans och arbetar proaktivt för ett bra arbetsklimat. Du har ett lugnt arbetssätt och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Hos oss får du möjlighet till personlig utveckling genom egna initiativ till olika ansvarsområden i verksamheten och vi har goda möjligheter till utbildningar i din roll som undersköterska.

Det är till en fördel om du har god datorvana samt är nyfiken på vad ny teknik kan tillföra i det dagliga arbetet då vi ständigt utvecklas och använder oss av digital teknik i arbetet. Du förväntas kunna använda dator, mobiltelefon och tillhörande digitala appar. Har du kunskaper i system som till exempel Heroma och Intraphone så ser vi det som meriterande.

Vi använder oss av cykel, el-cykel samt bil i vårt dagliga arbete, detta varierar mellan våra enheter. Du förväntas kunna använda samtliga fordon om verksamheten kräver det.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
7
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och anställningar sker löpande under annonseringstid.
Publicerad
2023-02-20
Ansök senast
2023-03-31

Upplysningar

  • Kommunal
    Telefon: 035-138070
  • Enhetscheferna nås genom kommunens växel på:
    Telefon: 035-137000

Ansökan

Referensnummer
C125025 - 2023Ansök

Övrig information

Kontaktperson utifrån önskemål/område:

Akvarellens hemtjänstgrupp: Ingrid Larsson
Furets hemtjänstgrupp: Pia Kjellberg
Karl XIs hemtjänstgrupp: Amelia Sjöberg
Gustavsfälts hemtjänstgrupp: Camilla Johannesson
Eketångas hemtjänstgrupp: Kristina Klemm

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!