Lokalvårdare till FM-service

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

Kan du känna stolthet över att hålla våra kunders lokaler fräscha och i gott skick? Är du serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta? Då kanske jobbet som lokalvårdare är ditt nästa jobb!

Som lokalvårdare skapar du rena och trivsamma miljöer åt våra kunder. I det dagliga arbetet ingår städning av lokaler på skolor och förskolor i Gullbranna och Trönninge. Även periodiskt underhåll som storstädning och golvvård ingår. Arbetsdagen börjar generellt klockan 6 och slutar 14.30.

Eftersom din anställning är hos FM-service kan du även behöva arbeta på någon av våra andra enheter, exempelvis under lov.

Vi använder oss av branschens moderna metoder och som medarbetare hos oss erbjuder vi dig kompetensstärkande utbildningar och ser positivt på önskemål om utveckling.

Kvalifikationer

Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och ger alltid det bästa möjliga bemötandet till både kunder och kollegor. Tjänsten innebär att du kommer möta många olika människor i ditt dagliga arbete och du trivs bra med det.

I arbetet krävs det god svenska för att kunna förstå både muntliga och skriftliga instruktioner samt kunna samarbeta med såväl kollegor som kunder, teamledare och områdeschef. I tjänsten ingår bilkörning och därför är det ett krav med B-körkort för bil med manuell växellåda.

Har du erfarenhet av storstädning och golvvård samt SRY och PRYL är det meriterande. Vår personalrapportering och ärendehantering görs i olika system, därför ser vi positivt på om du är van vid att använda digitala verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-02-08
Ansök senast
2024-02-22

Upplysningar

  • Madeleine Sandberg
    Områdeschef
    +46 702067408
  • Anneli Sjölin
    Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C177170 - 2024Ansök

Övrig information

Våra medarbetare behöver uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer utdraget som heter "Arbete inom skola eller förskola" på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.