Grundskollärare SV/SvA och Hkk Klaraskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.


Vi söker en lärare i åk 69 i ämnena Sv/SvA och HKK till Klaraskolan

Har du det relationella perspektivet!?
Brinner du för att möta alla eleverna där de befinner sig i ett mer elevnära perspektiv? Är du duktig på att möta elevers olikheter i ett strukturerat klassrum? Då ska du söka dig till oss! På vår skola har vi förmånen att ha ett tvålärarskap i Svenska och svenska som andraspråk vilket en del av denna tjänst innefattar.

Arbetsuppgifter

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet med goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven motivera dem att nå goda resultat i skolarbetet.

Du anpassar undervisningen till eleverna och har ett formativt förhållningssätt. Ditt pedagogiska uppdrag kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet och för att främja elevernas motivation, delaktighet och inflytande.
Du har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför, utvärderar och utvecklar ni undervisningen utifrån skolans styrdokument och mål. Arbetet ställer även krav på samverkan med övriga kollegor på skolan. anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik i Svenska och svenska som andraspråk samt hemkunskap.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk6-9 i Svenska och svenska som andraspråk samt hemkunskap.

Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: 2023-08-08
Publicerad
2023-03-13
Ansök senast
2023-03-27

Upplysningar

 • Oskar Brusewitz
  Biträdande Rektor
  Telefon: 0720-842142
 • Nikola Trubarac
  Rektor
 • Biljana Janjetovic
  biträdande rektor
  0733-874560
 • Sead Ladjarevc
  Sveriges Lärare
 • Berat Sulejmani
  Sveriges Lärare
  Telefon: 072-084 21 34

Ansökan

Referensnummer
BUN 2023/00209Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!