Lagbas för sommarjobb på Kust- och idrottsenheten

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Som lagbas på Teknik- och fastighetsförvaltningen är ditt uppdrag att leda och fördela arbetet hos några av de säsongsanställda medarbetarna på Kust- och idrottsenheten. Lagbasen är en del av arbetslaget och hjälper till med arbetsuppgifterna som ska utföras. Exempel på arbetsuppgifter är renhållning, ogräsrensning och enklare skötsel av parker och stränder.

Arbetet hos oss är mestadels rörligt och du får möjlighet att tillbringa den övervägande arbetstiden utomhus i trevliga gröna miljöer.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom grönyteskötsel. Eftersom en av lagbasens arbetsuppgifter är att förflytta sitt arbetslag mellan arbetsområdena inom kommunen så är B-körkort ett krav. Du behöver även ha goda svenskkunskaper. Det är meriterande om du har arbetslett en grupp tidigare.

Då du möter många kommuninvånare i ditt arbete söker vi dig som har en serviceinriktad inställning och värdesätter ett gott bemötande. Du behöver även har en god samarbetsförmåga då arbetet sker i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-08-13
Tillträde
Startdatum: 2023-06-05
Publicerad
2023-01-17
Ansök senast
2023-02-05

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2023/00048Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstad kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!