Elektriker

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en av dem som är ansiktet utåt i Halmstads kommun? Blir du en i gänget hos oss är du med och sköter drift och underhåll av kommunens offentliga miljöer. Som elektriker är du med och planerar, samordnar och utför underhåll av kommunens gatubelysnings- och trafiksignalanläggningar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av felsökning, reparationer, förebyggande underhåll samt utbyte av armaturer och ljuskällor. Arbetet innebär såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med mycket kundkontakter. Beredskap kan komma att ingå i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker med minst 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av yrket. Elbehörighet lägst B. Det är meriterande om du har kompetens av arbete med trafiksignalanläggningar. Då du kommer att arbeta inom hela kommunen är B-körkort ett krav, C-körkort är önskvärt.

Som person är du driven och har ett strukturerat arbetssätt. Du har även ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Det faller sig naturligt för dig att arbeta kundfokuserat och serviceinriktat och du är därmed ett föredömligt ansikte utåt för kommunens verksamhet. Då teamarbetet är en central del av arbetet hos oss värdesätter vi att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till vårt positiva arbetsklimat där vi visar stor omtanke gentemot varandra.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2023-01-16
Ansök senast
2023-01-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2023/00043Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!